602884_62560879Suntem o companie pe piata de consultanta, training, learning & development din Romania. Credem ca adevaratele relatii de afaceri de succes sunt cele bazate pe incredere si respect recirpoc. Acesta este motivul pentru care facem tot posibilul sa devenim parteneri de incredere in procesul de obtinere a unor rezultate tangibile pentru clientii nostri.

Obiectivul nostru este acela ca prin profesionalism, eficienta si dedicare sa aducem know-how-ul in domeniile de consultanta, training si learning&development cat mai aproape de companiile – clientii nostri, tinand cont de contextul mereu in schimbare a societatii, a sistemului economic si a mentalitatii din Romania. Credem ca prin excelenta trainerilor si consultantilor nostri, care au unele din cele mai bogate experiente atat interne cat si externe, vom asigura multumirea si satisfactia clientilor nostri in realizarea unui parteneriat viabil si incununat de realizari si succese de care sa putem vorbi si peste ani.

Girl drawing back to school

Mai credem ca lucrurile facute din pasiune se simt, mai mult decat se vad.

Oferta adresata clientilor nostri cuprinde programe de instruire personalizate si adaptate realitatilor, nevoilor, cerintelor si culturii fiecarei organizatii in parte. Credem ca abordarea personalizata a procesului de consultanta si instruire este extrem de importanta pentru ca beneficiile clientilor nostri sa fie reale, pliabile pe cerintele lor si pe termen lung.

 

Misiune

Misiunea noastra descrie valorile pe care dorim sa le furnizam clientilor nostri acum si in viitor. Credem ca recunoasterea capitalului uman la adevarata sa valoare in organizatii reprezinta primul pas spre succes. Eforturile noastre sunt concentrate, asadar, pe intelegerea corecta a aspectelor umane in contextul actual de piata.

Viziune

Credem ca parteneriatele de succes se realizeaza prin oameni de succes. Consideram ca resursa umane este resursa cea mai importanta in mecanismul oricarei organizatii. Este posibil sa ai resurse financiare, logistice, bunuri, materii prime cat si alte o sumedenie de resurse insa suntem convinsi ca doar oamenii – ca si resursa fundamentala pot “pune lucrurile in miscare”

 

Suntem convinsi ca fiecare Client si fiecare proiect sunt diferite si ca solutiile nu pot fi standardizate, dar ca trebuie adaptate la cultura si realitatea organizatiilor pentru care se doreste aplicarea lor. Din acest motiv consideram ca satisfactia Clientului si nivelul calitativ al serviciilor noastre trebuie sa fie pilonii de sustinere a oricarei colaborari.

Valorile noastre pe care dorim sa le promovam sunt:

1221951_27660008

  • Excelenta
  • Obiectivitate
  • Empatie
  • Determinare
  • Integritate
  • Onestitate
  • Etica

Dorim ca valorile noastre sa se regaseasca si in valorile clientilor nostri.

Impreuna suntem mai puternici pentru ca Dezvoltarea Oamenilor si Investitita in oameni este probabil cea mai de succes investitie.

Share