Finante pentru NonFinantisti, 14/15 februarie, Bucuresti

Finante pentru NonFinantisti

Management Financiar 

14/15 februarie, Bucuresti, Hotel Crystal Palace****

Termen de inscriere 09 februarie 2018

 

FORMULAR DE INSCRIERE FINANTE PENTRU NONFINANTISTI

 

INTREAGA PREZENTARE A CURSULUI FINANTE PENTRU NONFINANTISTI

 

Curs interactiv, 70% reprezentând activitatea practică.

Cu ajutorul acestui program vă veți dezvolta competența de a percepe și înțelege într-un mod unitar informațiile financiare ale organizației, integrate toate în aceeași imagine de ansamblu a unui câmp de forțe care interacționează. 

Considerente Generale:

Acest curs ofera participantilor o intelegere generala a modului in care sunt structurate raportarile financiare ale unei companii, a modului in care se finanteaza o afacere, a sistemelor utilizate pentru masurarea, raportarea si controlul performantei unei companii la nivel functional sau departamental. In intelegerea acestor notiuni se incepe cu clarificarea si definirea lor de baza urmand apoi progresiv sa se ajunga la intelegerea unor elemente si aspecte financiare mai complexe. Veți putea privi, la modul propriu, imaginea de ansamblu, nu doar să vă familiarizați cu terminologia financiară. Astfel, veți putea lua decizii mai bune, anticipând cu mai mare precizie impactul acestora. Impactul asupra cash-ului, asupra profitului, asupra investițiilor, asupra oamenilor si companiei.

Continutul Trainigului:

ID-10088972

 1. Nevoile informationale legate de gestiunea financiara ale managerilor din diverse pozitii
 2. Structura si principiile unui sistem contabil
 3. Întelegerea si analizarea principalelor situatii financiare;
  • Contabilitate si raportare;
  • Bilantul contabil;
  • Contul de profit si pierdere;
  • Situatia fluxului de numerar;
  • Metode de control al costurilor si controlul capitalului circulant;
  • Bugetare si previzionare
 4. Moduri de construire de rapoarte pentru monitorizarea performantelor pe diferite activitati plecand de la date din contabilitate
 5. Citirea si intelegerea de rapoarte financiare finale t
 6. Elemente introductive de Cost Accounting (Centre de Profit, Venit, Costuri). Definirea, caracteristicile si limitele Contabilitatii Financiare si Contabilitatii de Gestiune

Cum lucram:

În cadrul activităților, participanții devin antreprenori, coordonatori sau manageri si exerseaza la modul aplicat toate aceste aspecte cu care la finalul programului vor fi familiarizati din “a face” lucrurile.

Dollars funnel.

Participanții își vor îmbunătăți competențele de ordin financiar și analitic pe măsură ce se vor “juca”, vor planifica și acționa treptat în activități din ce în ce mai complexe, în care apar tot felul de situații provocatoare, desprinse din realitatea financiara a companiilor si a mediului de lucru. Programul folosește o gamă variată de instrumente de învățare experiențiala.

Transformarea unor raportări tabelare în forme vizuale ușor de înțeles, de utilizat și de reținut, reprezintă o experiență care are mare impact asupra participanților. Bilanțul contabil este prezentat într-o formă bine structurată, care modelează exact rolul lui în managementul financiar: prezentarea tuturor resurselor pe care le are o firmă și a surselor financiare din care provin.

 

De ce sa Participi? Pentru ca:

 • – se pune accent pe învățarea practica;
 • – regulile și limbajul specifice sunt explicate pe larg și pe îndelete – acele situații financiare care uneori s-ar putea să vă fi produs unele temeri – sunt acum experimentate și înțelese pas cu pas;
 • – sunt multe idei, pe care participanții le duc, la final, în viața de business reală:
  1. Fiecare dintre noi, manageri, angajați, antreprenori, putem înțelege și putem comunica în limbajul financiar;
  2. Fiecare dintre noi, acolo unde suntem, în cadrul firmei noastre, suntem interconectați. Deciziile noastre au impact asupra echipei noastre, asupra altor echipe și departamente, asupra organizației ca întreg;
  3. Putem înțelege și vedea mai ușor consecințele deciziilor pe care le luăm la un moment dat. Astfel, anticipând consecințele, putem lua decizii mai bune;
  4. La urma urmei, realitatea financiară a organizației noastre poate fi pusă sub formă vizuală: putem vedea și simți profitul, bilanțul, fluxurile de cash, și toate astea se pot organiza în grafice simple și indicatori.

 

Agenda zilnica:

1207256_62805811

  Ziua 1 Ziua 2
Curs 9.00 – 13.00 9.00 – 13.00
Coffe Break 11.00 – 11.15 11.00 – 11.15
Pranz 13.00 – 14.00 13.00 – 14.00
Curs 14.00 – 17.00 14.00 – 17.00
Coffe Break 15.45 – 16.00 15.45 – 16.00

 

 

 

 

Nota: Programul este orientativ si poate suferi mici modificari in functie de grup si ritmul de parcurgere a temeticilor propuse.

 

Date Organizatorice:

 • Data Trainingului: 14/15 februarie 2018
 • Locatia: Bucuresti, Hotel Crystal Palace – www.cphotel.ro
 • Varianta 1 cost = 950 lei pret final si include:
  1. participarea la training
  2. mesele (2 x pranz) + coffee break-urile ( 4 )
  3. o carte adecvata tematicii cursului
  4. samsung-galaxy-tab-3premiu surpriza (stick usb sau card memorie sau smartwatch sau bratara fitness / etc)
  5. suportul de curs;
  6. diplomele de participare
 • sau
 • Varianta 2 cost = 1.250 lei pret final si include cele de mai sus la care se adauga o tableta. Modelul  Samsung Galaxy Tab 3  7.0″/ Lenovo A3300 7.0″ / Lenovo A3500 / Lenovo A7 / Utok / Allview Viva C701 / Myria 3G / Dell Streak / etc, functie de stocul de la data participarii. Toate avand minim de specificatii – 7.0’′ / 8 gb stocare / 1gb RAM

La cerere putem asigura si cazarea in locatia unde se deruleaza cursul la pretul de 65 euro/noapte incluzand si micul dejun.

Discount-uri:

 1. ID-10011742= 5 % la 2 participanti
 2. = 10% la 3 participanti
 3. = La 4 participanti se ofera 1 loc gratuit, al 5-lea; Aceasta promotie este activa in cazul in care cele 5 locuri sunt pentru acelasi curs sau in cazul in care acestea sunt inscrise cumulat, pe mai multe cursuri.
 • Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de participare de mai jos 
 • Acesta se va trimite pe fax sau email la adresa:
 • office@training-info.ro

 

TERMEN DE INSCRIERE
09 februarie 2018

 

FORMULAR DE INSCRIERE FINANTE PENTRU NONFINANTISTI

 

INTREAGA PREZENTARE A CURSULUI FINANTE PENTRU NONFINANTISTI

 

Share