Negociere Comerciala, 16/17 februarie, Bucuresti

 

Negociere Comerciala  

 

16/17 februarie, Bucuresti, Crystal Palace

Termen de inscriere 09 februarie 2018

 

FORMULAR DE INSCRIERE NEGOCIEREA COMERCIALA

 

INTREAGA PREZENTARE A CURSULUI NEGOCIEREA COMERCIALA

 

Scopuri si Obiective:

În cadrul acestui curs veţi afla în ce constă rolul dumneavoastră de om de vanzari, cum vă puteţi creşte eficacitatea în activitate prin negocierea optimă a unor condiţii de criza si contractuale reciproc avantajoase. Veti caştiga competenţă, cunoştinţe şi încredere prin:

 • Dobândirea unor cunoştinţe şi aptitudini fundamentale în domeniul relatiilor interumane aplicate in negociere.
 • Familiarizarea cu o serie de modele, concepte şi tehnici pe care le puteţi aplica în diferite contexte de negociere.
 • Înţelegerea propriului stil, a contextului în care vi-l îndepliniţi şi a naturii intervenţiilor dumneavoastră în procesele de negociere în care sunteţi implicaţi.
 • Adoptarea unei atitudini de practician reflexiv, capabil să înveţe şi să se dezvolte în mod independent în cursul activităţii de la locul de muncă.
 • Înţelegerea procesului de negociere prin intermediul unui proces structurat în 3 etape.

sfd   

Cui se adreseaza acest curs:

Cursul se adresează unui spectru larg de persoane, dar este îndeosebi util celor din posturi ce presupun munca de vanzare. Este deopotrivă util şi managerilor aflaţi la orice nivel ierarhic, dar care nu au beneficiat până acum de o instruire formală în domeniu şi doresc să-şi formeze competenţe de vanzare.

recr

Cursul este accesibil tuturor persoanelor cu diferite niveluri de pregătire. Ne aşteptăm să aveţi un anumit nivel de cunoştinţe practice dobândite în activitatea dumneavoastră curentă, si ar fi de dorit ca să aveţi în prezent un loc de muncă într-o activitate de vânzări.

Este un curs de bază de vânzări oferit în sistem Open. In sală este foarte posibil sa se afle persoane din organizaţii diferite, industrii diferite care negociează cu clienţi cu particularităţi diferite. In consecinţă discuţiile specifice se vor realiza într-un cadru clar delimitat de timp.

asfa

Continutul Trainigului:

 • Modul Deschidere, Când apare Negocierea?, încearcă să delimiteze cât mai clar situaţiile în care apre negocierea şi foarte important să delimiteze procesul de Negociere de etapa de Tratare a Obiecţiilor din cadrul oricărui proces de vânzare. Înţelegerea faptului că te afli într-o negociere schimbă radical modul de tratare a procesului respectiv. Să iei poziţii de Negociere prea repede sau prea târziu poate compromite rezultatele aşteptate. Stiluri de Negociere, se referă la stilul personal pe care îl utilizăm în mod instinctiv în procesele de Negociere şi rezultatele previzibile ale diverselor stiluri de Negociere.

ID-10088769

 • Modul 1, Planificarea Negocierii, explorează cateva din cele mai importante activitaţi cărora omul de vânzări trebuie sa le acorde atentie înainte de a intra în Negociere.  Se vor discuta elemente de eficienta-eficacitate, fixarea obiectivelor de Negociere, informaţii disponibile, concesii posibile de făcut, strategia generică, şi nu în ultimul rând înţelegerea partenerului de negociere şi a posibilelor sale interese dintr-o perspectiva diferita decat cea clasica. Se va discuta pe scurt elemente cu privire Negocierea în echipă. Modulul se va încheia printr-o aplicaţie practică Studiu de caz 1.

ID-100213783

 • Modul 2, Structurarea Negocierii, se ocupă de trei aspecte esenţiale care se petrec odată cu intrarea în discuţia de Negociere. Aceste trei elemente sunt: Stabilirea problemelor pe care le negociem, adunarea informaţiilor suplimentare, elaborarea unor opţiuni de soluţii win-win.Tot în acest modul vom discuta despre surse de putere, puterea în negociere determină cât de mult putem obţine din respectiva negociere în funcţie de atuurile pe care le deţinem. Tot aici va fi aprofundată şi analiza comportamentală a stilului personal, subiect deschis la primul modul. Obţinând aceste date şi informaţii putem stabili diferite Tactici de Negociere potrivite “situaţiei de pe teren”.Pe parcursul Negocierii poate fi în interesul fiecărei părţi să pună întrebări şi să ridice obiecţii. Negociatorii excelenţi reacţionează puţin dar fac multe mutări în timpul negocierii. Cu toate acestea, dat fiind că poziţia de deschidere a fiecăreipărţi diferă, trebuie să fim pregătiţi pentru a face concesii pentru a evita blocarea Negocierii. Aici vom discuta despre cum să depăşim aceste momente şi în mod special despre obiecţiile de preţ.

656576_64273474

 • Modul 3, Inchiderea Negocierii, pune în discuţie modul în care putem determina la client o reacţie, concluzie în sensul încheierii unei colaborari sau a definirii pasului imediat următor în relaţia cu clientul.  Aici se vor discuta despre cele mai comune 40 de greşeli în cadrul unei Negocieri. În acest moment întreaga grupă va fi pregătită să trateze un Scenariu de Negociere complex, scenariu de Negociere care va trece participanţii prin toate elementele discutate anterior.

Cursul se va încheia cu elaborarea Planului individual de dezvoltare pentru perioada următoare.

Ratificarea, evaluarea post-negociere, evolutie;

Exercitii practice, simulare, teste.

 

1207256_62805811

Agenda zilnica:

  Ziua 1 Ziua 2
Curs 9.00 – 13.00 9.00 – 13.00
Coffe Break 11.00 – 11.15 11.00 – 11.15
Pranz 13.00 – 14.00 13.00 – 14.00
Curs 14.00 – 17.00 14.00 – 17.00
Coffe Break 15.45 – 16.00 15.45 – 16.00

 

 

 

 

Nota: Programul este orientativ si poate suferi mici modificari in functie de grup si ritmul de parcurgere a temeticilor propuse.

 • Date Organizatorice:
 • Data Trainingului: 16/17 februarie 2018
 • Locatia: Bucuresti, Hotel Crystal Palace – www.cphotel.ro
 • Varianta 1 cost = 970 lei pret final si include:
  1. participarea la training
  2. mesele (2 x pranz) + coffee break-urile ( 4 )
  3. o carte adecvata tematicii cursului
  4. samsung-galaxy-tab-3premiu surpriza (stick usb sau card memorie sau smartwatch sau bratara fitness / etc)
  5. suportul de curs;
  6. diplomele de participare
 • sau
 • Varianta 2 cost = 1.270 lei pret final si include cele de mai sus la care se adauga o tableta. Modelul  Samsung Galaxy Tab 3  7.0″/ Lenovo A3300 7.0″ / Lenovo A3500 / Lenovo A7 / Utok / Allview Viva C701 / Myria 3G / Dell Streak / etc, functie de stocul de la data participarii. Toate avand minim de specificatii – 7.0’′ / 8 gb stocare / 1gb RAM

La cerere putem asigura si cazarea in locatia unde se deruleaza cursul la pretul de 65 euro/noapte incluzand si micul dejun.

Discount-uri:

 1. ID-10011742= 5 % la 2 participanti
 2. = 10% la 3 participanti
 3. = La 4 participanti se ofera 1 loc gratuit, al 5-lea; Aceasta promotie este activa in cazul in care cele 5 locuri sunt pentru acelasi curs sau in cazul in care acestea sunt inscrise cumulat, pe mai multe cursuri.
 • Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de participare de mai jos 
 • Acesta se va trimite pe fax sau email la adresa:
 • office@training-info.ro

TERMEN DE INSCRIERE
09 februarie 2018

 

 

FORMULAR DE INSCRIERE NEGOCIEREA COMERCIALA

 

INTREAGA PREZENTARE A CURSULUI NEGOCIEREA COMERCIALA
Share